BAJWA I

BAJWA I Internationale specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 365 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bajwa I. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 22:12 Top, altijd.. top
25 apr 2022 om 22:12 Eten duurde 2,5 uur. En dit is zeker geen pasta bereid volgens Italiaanse traditie: veel te veel saus en kaas.
23 apr 2022 om 21:39 Mijn bestelling nooit gehad na 2,5 uur gebeld waren ze onderweg… nu al uren later maar nog steeds niemand aan de deur … schandalig!!!!
7 apr 2022 om 19:40 Bajwa eten altijd goed!!!
3 apr 2022 om 13:56 Er staat dat die penne met tomatensaus is maar het was een roze saus met room erin. Vond het niet zo lekker!
18 mrt 2022 om 0:19 Roti, bara waren nadat ze uit de verpakking waren hard. Bara was nattig. Aardappel met kouseband had geen smaak. De pizza was een diepvries pizza. Heel jammer maar het eten ging zo de vuilnisbak in.
11 mrt 2022 om 21:54 Fucking ander half uur gewacht voor fucking koude pasta
21 feb 2022 om 0:56 Unfortunately delivery is only possible after 5, but the delivery so far has always been done by a very friendly lady - even during current horrible weather conditions. I ordered the special bajwa pasta and this time it even tasted better!
1 dec 2021 om 20:28 Heerlijk eten, zeker na een lange dag werken!!
15 okt 2021 om 8:14 Lekker zoals altijd ook gelzen dat ik jet niet te peper wilden Pasta Bajwa echt een aanrader, bezorger was ook heel vriendelijk
5 okt 2021 om 1:09 Mijn vriend komt vanuit rotterdam helemaal naar den haag voor de penne met tomatenroomsaus. Wij bestellen dit zeker 3 keer per week. Echt een aanrader!! Naan met lams trouwens ook een aanrader!
12 aug 2021 om 19:34 Nooit meer